CSR Indeks predstavljen na FOP radnom doručku u Telenoru

Urednik 18. маја 2016. Vesti
featured image

Beograd, 18. maj 2016.Forum za odgovorno poslovanje, Telenor i Beogradski centar za ljudska prava organizovali su radni doručak na temu Biznis i ljudska prava.

Preko 40 predstavika države, biznisa, nevladinog sektora i medija okupilo se u prostorijama Telenora da diskutuju o dobrim poslovnim praksama u Srbiji koje se tiču ljudskih prava, i kako poslovni sektor može da podstakne dalji razvoj postojećeg zaknskog okvira o standardima zaštite ljudskih prava.

Na radnom doručku, Izvršni direktor Foruma za odgovorno poslovanje i Direktor Smart kolektiva, Neven Marinović, predstavio je CSR indeks sa naglaskom na  indikatore indeksa koje imaju snažnu vezu sa ostvarivanjem ljudskih prava. Pored gospodina Marinovića, govornici na radnom doručku bili su Srđan Majstorović, Zamenik direktora Kancelarije za evropske integracije, Marija Vujanić, članica Upravnog odbora Foruma za odgovrno poslovanje i Direktorka korporativnih komunikacija i spoljnih poslova kompanije Telenor i Jovana Stopić iz Beogradskog centra za ljudska prava kao moderator.